Myyntineuvottelija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme tuottajapalveluun Seinäjoelle

MYYNTINEUVOTTELIJAA

työskentelemään eturivin nautakarjatilojen kanssa.

Tehtävässäsi vastaat oman toimialueesi nautakarjatilojen asiakkuuksien hoidosta puhelimitse. Eläinilmoitusten vastaanoton lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotantopanosten myynti nautatiloille. Sinulla on tarjottavanasi A-Rehun kilpailukykyiset rehut ja ruokintaratkaisut.

Edellytämme sinulta agrologin tai agronomin tutkintoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme nautakarjatilojen tuntemusta. Tehtävän hoitaminen vaatii palvelullisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana Atria Nauta tiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi ja Atrian kilpailukykyiset edut. Tehtävä on määräaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuottajapalvelun päällikkö Eija Koistinen, puh. 040 828 4718.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 13.9.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.