Myyntineuvottelija

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
A-Rehulle Seinäjoelle

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tehtävässäsi hoidat A-Rehun viljan hankintaa sekä tuotantopanoskauppaa vilja- ja kotieläintiloille. Lisäksi osallistut asiakkaidemme peltoviljelyn kehittämiseen. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse. Toimit yhteistyössä viljatiimimme ja kentällä työskentelevien asiakkuuspäälliköidemme kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa maatalousalan tai kaupallista koulutusta (esim. agrologi). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Et pelkää haasteita ja tartut toimeen positiivisella asenteella. Arvostamme viljakaupan ja peltoviljelyn asiantuntemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, erinomaisen tilaisuuden kehittyä alasi ammattilaisena sekä Atrian kilpailukykyiset edut. Osana Atrian alkutuotannon tiimiä saat muun asiantuntijaorganisaation tuen työhösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Taneli Marttila p. 040 864 1476.

Hakemuksesi palkkatoiveineen pyydämme jättämään osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 31.5.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.