Myyntineuvottelija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Nautasuomi Oy on Atria Suomen, atrialaisten lihaosuuskuntien ja osuuskunta Maitosuomen yhteinen myynti- ja hankintayhtiö. Yhtiö myy A-Rehun nautarehuja ja hankkii naudanlihan Atrian ketjuun. Sen tavoitteena on kotimaisen maidon- ja lihantuotannon kilpailukyvyn turvaaminen erinomaisella ruokinta- ja tuotanto-osaamisella.

Haemme myyntineuvottelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään

Millainen työ sinua odottaa
Tehtävässäsi vastaat oman toimialueesi nautakarjatilojen asiakkuuksien hoidosta puhelimitse. Tuotantopanosten myynnin lisäksi tehtäviisi kuuluu eläinilmoitusten vastaanotto ja asiakaspalvelutehtävät. Sinulla on tarjottavanasi A-Rehun kilpailukykyiset rehut ja ruokintaratkaisut.

Mitä toivomme sinulta
Sinulla on tehtävään soveltuva maatalousalan koulutus esim. agrologi tai kaupallinen koulutus ja osaamista maataloudesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta myynnillisyyttä, kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Et pelkää haasteita ja tartut toimeen positiivisella asenteella. Arvostamme nautakarjatilojen tuntemusta.

Mitä tarjoamme sinulle
Monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä ja Atrian kilpailukykyiset henkilöstöedut. Osana Atrian Nautatiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoa tehtävästä tuleva esihenkilösi tuottajapalvelunpäällikkö Marika Ristiharju puh 0407571071. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 8-16 välillä tai sähköpostilla marika.ristiharju@atria.com.

Kiinnostuitko? Huomioi, että aloitamme haastatteluihin kutsumisen jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 21.5.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.