Markkinointisuunnittelija

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme A-Tuottajille Seinäjoelle määräaikaiseen työsuhteeseen
MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

Tehtävässäsi vastaat Atria Tuottajien ja A-Rehun markkinoinnista sekä tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Asiantuntijaviestinnän tukeminen on olennainen osa työtehtäviäsi. Vastaat alkutuotannon markkinoinnin arjen sujuvuudesta osana markkinointitiimiä.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta, nykyaikaisten markkinointi- ja viestintäkanavien tuntemista sekä erinomaista suomen kielen taitoa. O365- ja Episerver-osaaminen luetaan eduksesi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja moniatria.com/tyopaikatpuolisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, erinomaisen tilaisuuden kehittyä alasi ammattilaisena sekä Atrian kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Sanna Kivimäki 7.4.2020 klo 9 – 11, p. 040 775 6930.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa osoitteessa atria.com/tyopaikat  17.4.2020 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.