lvi-huoltoasentaja

Atria-Tekniikka Oy hakee haasteellisiin kiinteistövalvonnan
tehtäviin Nurmon tuotantolaitokselle

LVI-HUOLTOASENTAJAA

TEHTÄVÄSSÄSI vastaat Nurmon tehtaiden kiinteistöjen LVI-, höyry- ja lauhdejärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta. Työ on vuorotyötä.

EDELLYTÄMME LVI-alan koulutusta ja halua kouluttautua kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjäksi. Kokemus kaasuasemista, -järjestelmistä, kemikaaliputkistoista sekä energiamittausten instrumentoinnista luetaan eduksi.

Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja kiinteistöautomaatiosta.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työhön sekä it-perustaitoja. Englanninkielen taito luetaan eduksi.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen, toistaiseksi voimassa olevan tehtävän menestyvässä yhtiössä sekä kilpailukykyiset edut.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa käyttöinsinööri Veli Holma puh. 0400 315 487. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa tämän linkin takaa viimeistään 26.5.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.