LVI-huoltoasentaja, Atria-Tekniikka Oy

Atria on tehnyt hyvää ruokaa ja tuottanut parempaa mieltä jo vuodesta 1903. Olemme vastuullinen, kansainvälinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on tuottaa maailman puhtainta ruokaa. Laatumme kattaa koko ruokaketjun pellolta pöytään. Tästä pitävät huolen yli 4000 atrialaista: he tekevät työtä, josta saa paremman mielen.

Innostuneet ihmiset, laadukas arjen tekeminen ja halutuimmat brändit siivittävät yrityksemme menestystä.

Atria-Tekniikka Oy hakee kiinteistövalvonnan
tehtäviin Nurmon tuotantolaitokselle

LVI – HUOLTOASENTAJAA

TEHTÄVÄSSÄSI vastaat Nurmon tehtaiden kiinteistöjen LVI-, höyry- ja lauhdejärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta.

SINULLA on LVI-alan koulutus tai muu soveltuva koulutus. Kokemus teollisuusputkistoista sekä halu kouluttautua kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjäksi.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työhön sekä it-perustaitoja. Englanninkielen taito luetaan eduksi.

Arvostamme kokemusta kaasuasemista ja -järjestelmistä, kemikaaliputkistoista sekä energiamittausten instrumentoinnista.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen, toistaiseksi voimassa olevan tehtävän menestyvässä yhtiössä sekä kilpailukykyiset edut.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa käyttöinsinööri Veli Holma puh. 0400 315 487. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa viimeistään 29.9.2019. Hakulomakkeen löydät Atrian rekrysivuilta. 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.