Laboratoriopäällikkö

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haussa Atria Suomi Oy:lle Seinäjoelle

LABORATORIOPÄÄLLIKKÖ

Atria Suomi Oy:llä on akkreditoitu laboratorio, joka toimii Nurmon tehtaalla ja Kauhajoen teurastamossa. Laboratorion pääpaino on mikrobiologisessa analytiikassa. Laboratorio palvelee myös muita Atrian tuotantoyksiköitä, joustavasti ja ammattitaidolla. Laboratorio on kiinteä osa koko Atrian laadunhallintaa ja kehitämme laboratoriota jatkuvasti siinä roolissa. Osa laboratorion toiminnoista on kahdessa vuorossa.

Tehtävässäsi toimit Atria Suomen laboratorioiden esimiehenä, kehität laboratorioiden toimintaa, vastaat laboratorion menetelmäkehityksestä ja laadusta. Osallistut myös tuotantoa ja tuotekehitystä tukevien tutkimusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa osaamista mikrobiologiassa ja elintarviketutkimuksessa. Olet kokenut esimies ja tunnet akkreditoinnin vaatimukset. Hallitset aseptisen työskentelyn ja laadukkaan näytteenoton periaatteet. Tarvitset työssäsi MS Office -ohjelmien taitoja ja olet tuttu laboratorioiden tietojärjestelmien kanssa. Sinulla on hyvä englannin kielen taito. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Olet myös aloitteellinen, organisointikykyinen ja ratkaisukeskeinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, monipuolisen työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua tuottamaan hyvää ruokaa ja parempaa mieltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatujohtaja Seija Pihlajaviita puh 040 662 5882.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 28.6.2020 osoitteessa www.atria.com/tyopaikat.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.