Laborantti

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Atrialla on Nurmon tehtaalla akkreditoitu laboratorio, jossa pääpaino on mikrobiologisessa analytiikassa. Laboratorio palvelee myös muita Atrian tuotantoyksiköitä. Laboratorio on kiinteä osa koko Atrian laadunhallintaa ja kehitämme laboratoriota jatkuvasti siinä roolissa. Työtä tehdään tällä hetkellä yhdessä vuorossa, mutta laboratoriolla on valmius tarpeen vaatiessa siirtyä kaksivuorotyöhön.

Millainen työ sinua odottaa?
Työhösi sisältyy mikrobiologinen ja kemiallinen analytiikka, välinehuolto, tulosten raportointi sekä näytteenotto elintarviketuotannossa.

Mitä toivomme sinulta?
Odotamme sinulta laborantin tai vastaavaa soveltuvaa koulutusta. Aseptisen työskentelyn taidot ja tarkkuus työssäsi ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen osana laboratorion tiimiä. Tarvitset työssäsi myös MS Office -ohjelmien taitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mikrobiologian laborantin tehtävistä ja trikiinianalytiikasta. Englannin kielen taito on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn asiantuntevassa työyhteisössä sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoa tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, laboratoriopäällikkö Johanna Haavistolta p. 0400 486 070. Tavoitat Johannan parhaiten 30.8. klo 13:00-15:00 tai 1.9. klo 12:00-13:00 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 7.9.2021

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.