Laborantteja

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Tule töihin paremman mielen puolelle

Etsimme nyt kesäksi laborantteja Nurmon tuotantolaitoksen akkreditoituun laboratorioomme. Laboratoriossamme pääpaino on mikrobiologisessa analytiikassa ja laboratorio palvelee myös muita Atrian tuotantoyksiköitä. Laboratorio on kiinteä osa koko Atrian laadunhallintaa ja kehitämme laboratoriota jatkuvasti siinä roolissa. Työ on vuorotyötä, koska osa laboratorion toiminnoista on kahdessa vuorossa.

Työhösi sisältyy osaamisesi mukaan mikrobiologinen ja kemiallinen analytiikka, välinehuolto, tulosten raportointi sekä näytteenotto elintarviketuotannossa.

Mitä toivomme sinulta?

Edellytämme sinulta laborantin tai vastaavaa soveltuvaa koulutusta, myös keskeneräiset soveltuvaan tutkintoon kuuluvat opinnot huomioidaan. Aseptisen työskentelyn taidot ja tarkkuus työssäsi ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen osana laboratorion tiimiä. Tarvitset työssäsi myös MS Office -ohjelmien taitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mikrobiologian laborantin tehtävistä ja trikiinianalytiikasta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä laboratoriopäällikkö Johanna Haavistolta, puh. 0400 486 070/johanna.haavisto@atria.com.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 24.3.2021.
Hyvä työ, parempi mieli.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.