Kunnossapidon työnjohtaja

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Nurmon tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässäsi vastaat sikateurastamon kunnossapidon käytännön toteutuksesta ja sen kehittämisestä varmentaen tavoitteiden mukaisen korkean käyttövarmuuden. Osallistut muutosten, perusparannusten ja investointien toteutukseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa insinööritutkintoa, laaja-alaista kunnossapidon tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on halu oppia ja kehittää toimintaa yhteistyössä tuotannon, muun teknisen organisaation, tietohallinnon ja laitetoimittajien kanssa. Automaatiojärjestelmien osaaminen ja sujuva englannin kielen taito edesauttavat tehtävässä onnistumista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yhtiössä, osaavien kollegoiden tuen, positiivisen työyhteisön ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat ma-pe klo 13:30-15:00 teurastamopäällikkö Mikko Mäki-Kivistö, puh. 040 138 9173 ja kunnossapitopäällikkö Markku Flankkumäki, puh. 040 720 4062.

Lue lisää ja hae paikkaa viimeistään ma 26.10.2020!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.