Kunnossapidon kehityspäällikkö

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Nurmon tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen kunnossapidon kehityspäällikköä.

Millainen työ sinua odottaa?
Kunnossapito vastaa koneiden ja tuotantolaitteiden turvallisesta ja häiriöttömästä käynnistä. Kunnossapidon jatkuvalla kehittämisellä on merkittävä vaikutus tuotantolaitosten tuotantokykyyn ja tuottavuuteen.

Tehtävässäsi toimit kunnossapidon kehitystehtävissä vastaten tuotantolinjojen käytettävyystavoitteiden toteuttamisesta. Lisäksi vastaat korjaavan ja ennakoivan kunnossapidon ohjauksen tukemisesta ja kehittämisestä sekä turvallisuuden ja riskien arvioinnin kehittämisestä. Työnkuvaasi kuuluu raportoinnin kehittäminen, dokumentointi ja ohjeistus sekä kehityshankkeiden läpivienti. Toimit myös kunnossapitopäällikön sijaisena.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai YAMK-insinööri) sekä vähintään 5 vuoden kokemusta teollisen tuotannon ja kunnossapidon kehittämisestä ja muutoksenhallintaprojekteista. Sinulla on vahvaa kiinnostusta ja asiantuntemusta teknologiasta ja operatiivisesta kehityksestä. Arvostamme kokemusta LEAN-menetelmistä, prosessien kehittämisestä sekä pysyvien parannuksien näytöistä. Työskentelet analyyttisesti ja hallitset systemaattisen ongelmaratkaisun työkaluja ja menetelmiä sekä sinulla on aktiivinen ja kehittävä työote. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, kunnossapitopäällikkö Markku Flankkumäeltä puh. 040 720 4062 tai tuotanto- ja tuotannon kehitysjohtaja Tauno Perälältä, puh. 040 685 4501. Tavoitat Markun parhaiten 28.9 ja 30.9 sekä Taunon parhaiten 4.10.–8.10. välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi täällä viimeistään 10.10.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.