Kuluttajaneuvoja

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrian kuluttajapalveluun kuluttajaneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa

Tehtävässäsi vastaat Atria Suomen kuluttajapalvelusta hoitaen eri viestintävälineiden kautta tulevia kuluttajakontakteja yhdessä tiimin ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Lisänä toimeen kuuluu ajantasaisen tiedon tuotto ja viestintä tuotannon kehitystoimenpiteiden tueksi. Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan asiakas- ja kuluttajatyytyväisyyden kehittymiseen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on työtehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet työelämässä jo ehtinyt kartuttaa kokemusta asiakaspalvelusta ja elintarvikealalta.
Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen kuluttajatyytyväisyyden luomisessa. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, innostava ja aikaansaava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt kääntämään haasteellisemmatkin kohtaamiset eduksi. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Palvelet tarvittaessa myös ruotsiksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä ja Atrian kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Nurmossa.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi Marianne Ketolalta, puh. 040 542 4380.
Tavoitat Mariannen parhaiten 8.2. 14-15 välillä ja 17.2. 14-15 välillä.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 19.2.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.