Kuluttajaneuvoja, tiiminvetäjä

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrian kuluttajapalveluun kuluttajaneuvojaa ja tiiminvetäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat Atria Suomen kuluttajapalvelutiimin toiminnan päivittäisestä ohjauksesta toimien tiimin vetäjänä. Työssäsi hoidat eri viestintävälineiden kautta tulevia kuluttajakontakteja yhdessä tiimin ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Osallistut atrialaisen kuluttajapalvelutoiminnan kehittämiseen huomioiden kuluttajakentän muuttuvat vaatimukset. Lisänä toimeen kuuluu ajantasaisen tiedon tuotto ja viestintä tuotannon kehitystoimenpiteiden tueksi. Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan asiakas- ja kuluttajatyytyväisyyden kehittymiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on kokemusta elintarvikealalta ja asiakaspalvelusta sekä ymmärrystä teollisesta ruoanvalmistuksesta. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Ravitsemustieteen tuntemus on eduksi. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen kuluttajatyytyväisyyden luomisessa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt kääntämään haasteellisemmatkin kohtaamiset eduksi. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Palvelet tarvittaessa myös ruotsiksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Nurmossa.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi Marianne Ketolalta, puh. 040 542 4380. Mariannen tavoitat parhaiten 10.2 klo 14.00 – 15.30 tai 16.2 klo 13.00 – 16.00.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 27.2.2022.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.