Korkeakouluharjoittelijoita

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle korkeakouluharjoittelijoita

Millainen työ sinua odottaa?
Teemme Atrialla yhteistyötä oppilaitosten kanssa, jonka myötä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa tutkintoon sisällytettäviä työharjoittelujaksoja ja saamaan näin arvokasta työkokemusta jo opintojen aikana. Ensi kevään osalta haemme harjoittelijoita laatuun, myyntiin, talouteen, tekniikkaan, tuotantoon, tuotekehitykseen ja vientiin.

Työharjoittelu suoritetaan vuoden 2023 kevään aikana pääsääntöisesti Seinäjoella. Muutamia harjoittelupaikkoja on tarjolla myös Atrian muilla toimipaikoilla.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta harjoitteluun soveltuvia opintoja ja innostuneisuutta uuden oppimiselle. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta kysyä, jos joku asia jää mietityttämään.

Mitä tarjoamme sinulle?
Ohjatussa harjoittelussa pääset työskentelemään koulutusalaasi tiiviisti liittyvissä tehtävissä, jotka valmentavat monipuolisiin ja haastaviin asiantuntijatehtäviin. Pääset soveltamaan koulussa opittuja taitoja käytäntöön ja saat kehittää osaamistasi yhdessä ammattilaisten kanssa. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen voit lunastaa itsellesi myös kesätyöpaikan. Voimme tarjota usein myös opinnäytetyöaiheen harjoittelun jatkeeksi. Saat käyttöösi ison ruokatalon edut ja nykyaikaiset työvälineet. Harjoittelu on palkallista.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoa harjoittelusta voit kysyä rekrytointiasiantuntija Mari Fränti-Huhtalalta sähköpostilla mari.franti-huhtala@atria.com tai soittamalla 28.9 klo 9-10 tai 13.10 klo 14-15 puh 0103160247.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 16.10.2022. Kerro hakemuksessasi, minkä alan harjoittelusta olet kiinnostunut. Haastattelut suoritetaan loka-marraskuussa ja valinnoista ilmoitetaan jokaiselle hakijalle marraskuun loppuun mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.