Kirjanpitäjä

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme Seinäjoelle määräaikaiseen tehtävään

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat liikekirjanpidon suorittamisesta tilinpäätöksineen, kuukausittaisesta operatiivisesta tulosseurannasta, arvonlisäverotilityksistä sekä veroilmoituksista.

Edellytämme sinulta kaupallisen alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä tilinpäätöstaitoineen. Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa M3-, Rondo- sekä Office-ohjelmien osaaminen sekä sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä taloushallinnon tiimissämme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Kyösti Latomäki, puh. 0400 563669.

Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 2.9.2020. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.