Kirjanpitäjä

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Atria’s Finance Service Center (ASSC = Atria Shared Service Center) eli Atrian talouden palvelukeskuksen visio on tuottaa luotettavia palveluita, informaatiota ja lisäarvoa liiketoiminnalle. Palvelukeskuksen tavoitteena on olla prosessiorientoinut tulevaisuudessa. 

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kirjanpitäjää Seinäjoelle

Millainen työ sinua odottaa

Tehtävässäsi vastaat liikekirjanpidon suorittamisesta tilinpäätöksineen, kuukausittaisesta operatiivisesta tulosseurannasta, arvonlisäverotilityksistä ja veroilmoituksista. Myös ostoreskontran hoitaminen on osa tehtäväkokonaisuuttasi.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on kaupallinen tutkinto sekä kokemusta ulkoisen laskennan; esim. osto-/myyntireskontran tai kirjanpidon sekä taloudellisen raportoinnin tehtävistä. Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukevat M3- ja Rondo-ohjelmien osaaminen ja aiempi kokemus konserniraportoinnista. Projektiosaaminen luetaan eduksi. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielitaidosta on etua tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä ja erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi, Mikko Niemiseltä (Head of Financial Shared Service Center), puh. 050 3341940. Tavoitat Mikon parhaiten 11.4.2023 klo 12:00-13:00 tai 13.4.2023 klo 9:00-10:00 välisenä aikana tai sähköpostilla mikko.nieminen@atria.com.

Kiinnostuitko? Huomioi, että aloitamme haastatteluihin kutsumisen jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi sivuillamme mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään 23.4.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.