Kiinteistöinsinööri

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme Atria-Tekniikkaan Nurmon tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖINSINÖÖRIÄ

Tehtävässäsi osallistut kiinteistöjen kunnossapitoon sekä investointien ja muutosten suunnitteluun ja toteutukseen. Huolehdit myös vastuualueen viranomaisyhteyksistä. Laadit päätösten ja budjetoinnin pohjaksi rakennusten ylläpito- ja peruskorjaussuunnitelmia sekä vastaat niiden toteutuksesta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulun rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta. Arvostamme projektikokemusta ja aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, mutta voit olla myös juuri valmistunut. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä työote. Työskentelet suunnitelmallisesti ja yhteistyösi sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa on sujuvaa. Kykenet päätöksentekoon sekä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yhtiössä, osaavien kollegoiden tuen, positiivisen työyhteisön ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Juha Viita puh. 040 5684072.

Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 8.9.2020. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.