Kesätyöntekijä palkanlaskennan tiimiin

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Tule töihin paremman mielen puolelle

Tehtävässäsi toimit osana palkanlaskennan tiimiä ja riippuen kokemuksestasi palkanlaskennasta, otat vastuun oman alueesi palkanlaskennasta, sisäisestä raportoinnista sekä viranomaisilmoituksista, tai toimit palkanlaskennan avustavissa tehtävissä. Toimit läheisessä yhteistyössä koko Atria Suomen HR-tiimin, esimiesten ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta, työlainsäädännön tuntemusta, sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Tehtävässä tarvitset hyviä IT-taitoja ja numerotarkkuutta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen ja huolellinen työskentelyote. Elintarvikealan työehtosopimusten tuntemus, sekä kokemus Jotbar- tai CGI:n palkkajärjestelmistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, osaavien kollegoiden tuen sekä Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 1.6.2021 klo 14-16 palkkahallintopäällikkö Annikka Piirto, puh. 040 356 7227.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta pikaisesti tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 3.6.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.