Kehityspäällikkö siipikarjaliiketoimintaan

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrialle Seinäjoen Nurmon tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen kehityspäällikköä siipikarjaliiketoimintaan

Millainen työ sinua odottaa?

Työssäsi vastaat Atrian siipikarjaliiketoiminnassa broileritoimitusketjun kehitystehtävistä. Kehitystehtävissä hyödynnät ja jatkojalostat broilerin alkutuotannossa ja teollisessa prosessissa syntyvää tietoa liiketoiminnan kannattavuuden ja kustannuskehityksen parantamiseksi. Hankinnan ja mittaroinnin kehittäminen, tiedon analysointi ja raportointi ovat olennainen osa tehtävänkuvaasi.

Kehityspäällikkönä yhteistyöverkostosi muodostavat siipikarjaliiketoiminnan avainhenkilöt alkutuotannossa, teollisessa prosessissa ja tuoteryhmässä. Lisäksi tehtävääsi kuuluu yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten alan toimijoiden sekä Atria Ruotsin siipikarjaliiketoiminnan kanssa.

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta kehityspäällikön tehtävään soveltuvaa maatalous-, elintarviketieteen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Hallitset tilastolliset analyysimenetelmät. Työotteeltasi olet analyyttinen, kehittämisorientoitunut tiimipelaaja, jolla on hyvät projektityön ja projektijohtamisen taidot. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Viestintä suullisesti ja kirjallisesti taittuu hyvin suomeksi ja englanniksi. Maatalouden, elintarviketuotannon tai tuotantoprosessien tiedonhallinnan aiempi kokemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana siipikarjaliiketoiminnan tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi johtaja Matti Perälältä, puh. 0400-803 445.

Kiinnostuitko?

Haluaisimme kuulla sinusta. Jätä hakemuksesi viimeistään 29.1.2023 mennessä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.