Kehityspäällikkö, data- ja digipalvelut

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrian alkutuotannon tiimiin data-ja digipalveluista vastaavaa kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa?

Kehityspäällikkönä vastaat Atrian alkutuotannon järjestelmien ja tiedolla johtamisen kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Tehtävässäsi vastaat erilaisten järjestelmä- ja BI-projektien johtamisesta, hallinnoinnista ja toteutuksesta yhteistyössä liiketoiminnan, IT:n ja järjestelmätoimittajien kanssa. Kehityspäällikkönä osallistut myös henkilökunnan kouluttamiseen ja opastamiseen eri järjestelmien ja raportointien osalta.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta erinomaisia projektien hallinta- ja johtamistaitoja sekä laajojenkin kokonaisuuksien hallintaa. Työkokemus projektivastuista, erityisesti järjestelmäprojekteista on edellytys työssä onnistumiselle. Työssäsi IT- ja BI osaaminen ja kiinnostus on eduksi, koska kyky laatia kirjallisia määrittelyitä erilaisista järjestelmiin ja dataan liittyvistä tarpeista on tehtävissäsi keskeisessä roolissa.

Työkaluina sinulle on tuttuja mm. toiminnanohjausjärjestelmät, Dynamics tai jokin muu CRM, Power BI, EpiServer ja MS-työkalut. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toimialamme tuntemus on etu.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostuneen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja toimipaikkasi sijaitsee Seinäjoella.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tehtävästä kehityspäällikkö Anna Jaakkolalta 19.1. klo 12-16, 28.1. klo 10-15 välillä tai tulevalta esihenkilöltäsi Reijo Flinkiltä 18.1. klo 9.00-11.00 ja 24.1. klo 12-14.

Hae! Haluaisimme kuulla sinusta lisää, joten hae tehtävään sivuillamme 6.2. mennessä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.