Käyttöinsinööri

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atria-Tekniikan käyttöpalvelut organisaatioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen käyttöinsinööriä.

Millainen työ sinua odottaa?

Käyttöinsinöörinä huolehdit vastuualueesi taloteknisten järjestelmien kunnossapidosta, toimivuudesta, turvallisuudesta, viranomaisvaateiden täyttymisestä ja vastuualueesi projektien toteutuksesta Atrian Nurmon tehtailla Seinäjoella. Atrian Suomen toimikentässä olet asiantuntijaroolissa taloteknisten järjestelmien turvallisuuden ja toimivuuden kehittämisessä.

Tehtävässäsi toimit yhteistyössä tuotannon, kiinteistövalvonnan ja muun teknisen toimen osaajien kanssa. Vastaat huoltojen, korjausten sekä kehitysprojektien suunnittelusta ja aikataulutuksesta siten, että kustannustehokkuus ja käyttövarmuus toteutuvat. Toimit esihenkilönä omalle huoltohenkilöstöllesi.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemusta olet kerryttänyt teollisuuden talotekniikan, kunnossapidosta, projektoinnista ja/tai suunnittelusta. Omaat kokemusta taloteknisistä järjestelmistä ja talotekniikan operatiivisesta kehittämisestä. Tunnet alaan liittyvän lainsäädännön ja yhteistyö viranomaisten kanssa on tuttua.

Tehtävässä on eduksi kokemus teollisuuden kylmätekniikasta, LVI-järjestelmistä tai sähkönjakelusta. Arvostamme osaamista LEAN-menetelmistä ja energiatehokkuuden kehittämisestä. Työskentelyotteesi on aktiivinen, analyyttinen ja kehittävä. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi käyttöpäällikkö Timo Kalliomaalta puh. +358 40 8205830. Tavoitat Timon parhaiten 6.10 klo 14:30-16, 13.10 14:30-16 tai 20.10 14:30-16.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 23.10.2022.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.