Kausityöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Haemme kausityöntekijöitä Nurmon
KEVÄT- JA KESÄSESONKIIN

Tehtäviä on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintolassa sekä tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä. Paikkoja on jopa usealle sadalle tekijälle.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 17 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön. Työtehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja myös hygieniaosaamistodistus tulee olla taskussa. Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta.

Työ Atrialla antaa enemmän. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Aloitamme sekä haastattelut että valintojen tekemisen jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella viimeistään 9.2.2020!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.