Kansainvälinen trainee

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Unelmoitko kansainvälisestä urasta menestyvässä elintarvikealan yrityksessä? Heittäydytkö mielelläsi uusien haasteiden pariin? Pidätkö työskentelystä erilaisissa työtehtävissä ja -ympäristöissä?

Atrialla käynnistyy syksyllä 2020 kansainvälinen trainee -ohjelma. Haemme mukaan uran alkuvaiheessa olevia henkilöitä eri konsernimaihin kasvamaan ja kehittymään elintarvikealan huippuosaajiksi tuotteistamisen, myynnin, viennin ja markkinoinnin monipuolisiin tehtäviin.

KANSAINVÄLINEN TRAINEE

-ohjelma kestää 1,5 vuotta ja sisältää työskentelyä Atria Suomen ja konsernin muissa toimipisteissä ulkomailla. Ohjelma sisältää Aalto University Executive Educationin kanssa yhteistyössä räätälöidyn valmennusohjelman. Jokaiselle traineelle tehdään henkilökohtainen osaamistavoitesuunnitelma ja ohjauksesta vastaa oma mentori Atrialta. Jokaiselle ohjelmaan osallistuvalle solmitaan toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Suomen trainee -ohjelman työpaikat sijaitsevat Seinäjoella (Nurmossa) ja Helsingissä.

Ohjelmaan osallistuvilta toivotaan esimerkiksi KTM, MMM tai ETM -koulutusta. Englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys.

Lisätietoa ohjelmasta voi lukea sivulla http://bot.fi/36k1. Kysymyksiin vastaa henkilöstön kehittämispäällikkö Kaija Ketola-Annala p. 040 484 2158 ti 25.2.2020 klo 12:00-13:30.

Lue lisää ja hae paikkaan atria.com/tyopaikat 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.