Julkishallinnon myyntipäällikkö

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Food Service myyntitiimiimme

JULKISHALLINNON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa yhdessä ammattilaistemme kanssa. Työskentelet osana loistavaa Food Service myyntitiimiä, jossa olet mukana tuottamassa huippuluokan ratkaisuja Suomen HoReCa toimijoille. Avuksesi saat ruokatalomme yli satavuotisen kokemuksen.

Myyntipäällikkönä vastaat myynnistä nimetyille asiakkaille, asiakastyytyväisyydestä ja tuloksesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja kehität heille sopivia ratkaisuja. Työssäsi pääset verkostoitumaan ja tekemään tiivistä yhteistyötä koko Food Service myyntitiimin, markkinoinnin, tuoteryhmien, sekä useiden muiden tahojen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa asiakkaiden luona sekä Helsingin ja Seinäjoen toimipisteissä.

Odotamme sinulta 3-5 vuoden ajalta näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä (HoReCa), julkisen hankintalain osaamista tai halua kehittyä sen huippuosaajaksi, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja omaa autoa. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva kaupallinen ja/tai ammattikeittiöalan koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kim Westerling, p. 040 588 0102.

Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 31.8.20.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.