Johdon assistentti

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrian Nurmon tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen johdon assistenttia

Millainen työ sinua odottaa

Tehtäviisi kuuluu markkinointi- ja tuotekehitysjohdon avustaminen muun muassa ajanhallintaan ja matkavaruksiin liittyvissä asioissa, sopimusten ja dokumenttien hallinnassa, GDPR-asioiden koordinoinnissa, kokousten, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä. Lisäksi osallistut verkkosivustojen ylläpitoon, uutuustuotenäyteprosessin koordinointiin, sponsorointipäätöksiin sekä yhteydenpitoon eri sidosryhmiin. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Atria Suomen assistenttien kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on työtehtävään soveltuva koulutus. Olet työelämässä jo ehtinyt kartuttaa osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet itsenäinen, avoin ja joustava tiimipelaaja. Sinulla pysyy langat käsissä myös kiireen keskellä. Olet tottunut toimimaan monien sidosryhmien kanssa ja otat rohkeasti kiinni haasteista. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Hallitset MS-ohjelmistot – myös uusien ohjelmien ja it-työkalujen haltuunotto on sinulle mieluisaa.

Mitä tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä ja Atrian kilpailukykyiset henkilöstöedut. Osana markkinointi- ja tuotekehityksen organisaatiota saat vaihtelevaan työhösi tukea kollegoiltasi Seinäjoella ja Helsingissä.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tulevaan esihenkilöösi johtaja Sanna Päällysahoon, p 040-8268588. Tavoitat Sannan parhaiten 17.1 14-16 välillä ja 24.1. 9-12 välillä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5.2.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.