Järjestelmäasiantuntija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Tule töihin paremman mielen puolelle

Järjestelmäasiantuntija, meillä on paikka auki sinulle Atrian tietohallinnossa.

Tehtävässäsi olet osa IT-ammattilaisten ryhmää, joka vastaa käyttämämme Infor M3-toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien muiden järjestelmien liiketoimintalähtöisistä kehitys- ja ylläpitotehtävistä. Annat vahvan panoksesi erityisesti tilaus-toimitusketjun järjestelmien, integraatioiden ja prosessien aktiiviseen kehittämiseen yhteistyössä liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat järjestelmätoimittajien työn koordinointi, järjestelmien valvonta ja niiden käytettävyyden varmistaminen.

Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Seinäjoella ja työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja omaat positiivisen palveluasenteen. Tehtävässäsi tarvitset lisäksi ongelmanratkaisukykyä, projektiosaamista ja englannin kielen hallintaa.

Arvostamme luonnollisesti vahvaa kokemusta M3-ympäristöstä, mutta vastaavanlainen osaaminen muistakin ERP-järjestelmistä antaa pohjaa tehtävään. Eduksesi katsomme myös tietokanta- ja SQL-osaamisen sekä kiinnostuksen alan uusimpiin ratkaisuihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn menestyvässä yhtiössä, osaavien kollegoiden tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoa tehtävään liittyen saat soittamalla tulevalle esimiehellesi, järjestelmäpäällikkö Eero Heinämäelle (puh. 045 6314127) 8.–10.3.2021 klo 10-13.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 14.3.2021.

Hyvä työ, parempi mieli.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.