Järjestelmäasiantuntija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi toimit Atrian siipikarjatuotannon teurastamo- ja leikkaamoprosessin järjestelmäasiantuntijana Seinäjoella Nurmon tuotantolaitoksella. Toimit kehitysprojekteissa selvitys-, suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottovaiheissa sekä tuet operatiivista päivittäistä tuotantosuunnitelman aikataulu- ja saantotehokasta toteutumista.

Työskentelet yhdessä tuotannon, tekniikan ja tietohallinnon henkilöstön sekä ulkoisten järjestelmä- ja ohjelmistotoimittajien kanssa. Tuet IT- ja automaatioprosessin toimintaa ja kehität konseptiamme tavoitteena tehostaa toimintaamme ja hyödyntää kapasiteettiamme energiatehokkaasti. Seuraat aktiivisesti teknologiakehitystä ja teet selvityksiä ratkaisu- ja teknologiamahdollisuuksista.

Edellytämme sinulta soveltuvaa taustaa IT- ja automaatioratkaisujen käytöstä ja kehittämisestä teollisuudessa. Olet koulutukseltasi insinööri tai DI. Arvostamme Windows-palvelinympäristöjen hallintaa, ohjelmointikokemusta, tietokantaosaamista, Siemens-logiikkatuntemusta sekä integraatio- ja verkkotuntemusta.

Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista tehtävään sekä halua uuden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen. Olet vastuuntuntoinen, asiakaslähtöinen ja omaat aktiivisen itsenäisen työotteen. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoa tehtävästä antaa järjestelmäpäällikkö Arto Tantarimäki, puh. 0400 564 560.

Lue lisää ja hae paikkaa viimeistään 30.12.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.