ICT Technical Manager

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle

ICT Technical Manager, End-User Services

Vastaat loppukäyttäjäpalveluista eli mm. erilaisista päätelaitteista, niiden perusohjelmistoista, Office 365 -palveluista, videoneuvottelujärjestelmistä sekä näiden käyttöympäristöjen ja palveluiden kehityksestä ja hallinnasta koko Atria-konsernin alueella. Tehtäviisi kuuluu suunnitella, edistää ja tukea yhteisten palvelujen käyttöönottoa ja käyttöä yhdessä muun organisaation kanssa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa AMK- tai korkeakoulutasoista ICT-alan koulutusta. Sinulla on soveltuvaa työkokemusta sekä vankka tekninen ymmärrys ja osaaminen nykyaikaisesta ICT-käyttäjäympäristöstä ja sen kehittämisestä. Omaat erittäin hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti englannin kielellä. Ruotsin kielen hallita on eduksi. Tehtävä edellyttää matkustamista.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä modernin ja kehittyvän ICT-ympäristön parissa.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa ICT Infrastructure Services Senior Manager Jukka Meriheinä / p. 040 8284697 (15.2 asti)

Tutustu ja hae tehtävään viimeistään 22.2.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.