Huoltoasentajia

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Nurmoon vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajia

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtävässäsi olet mukana Atrian Siipikarjayksikön tuotantolaitoksen koneiden ja laitteiden sekä järjestelmien päivittäisessä huolto- ja kunnossapitotoiminnassa kahdessa vuorossa. Työskentelet yhteistyössä monipuolista osaamista omaavan kunnossapitotiimin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan koulutusta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Sinulla on kokemusta teollisuuden automaatiojärjestelmistä ja niiden kunnossapidosta sekä arvostamme myös mekaanisen puolen osaamista. Sähkökuvien lukutaito ja IT-taidot ovat edellytyksenä työssä menestymiselle. Olet oma-aloitteinen ja joustava sekä sinulla on järjestelmällinen ote työhön ja osaat huomioida työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat. Sinulla on intoa oppia uutta, nautit ongelmanratkaisusta ja edistät asioita järjestelmällisesti kohti tavoitetta, positiivisella asenteella.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä. Lisäksi saat ison talon edut, ammattitaitoisen ja positiivisen työyhteisön, sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruuan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, tekniikan työnjohtaja Aleksi Yli-Taipalukselta, puh. 040 777 8253.
Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 19.12.2021!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.