Huoltoasentajia

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atria-Tekniikkaan Nurmon kiinteistövalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huoltoasentajia

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtävässäsi vastaat kiinteistöautomaatiolaitteiden ja osaltasi hyödykejakelujärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta sekä osallistut huoltopäivystykseen. Työ on vuorotyötä ja työ alkaa maaliskuussa.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on sähkö-, automaatio- tai LVI-alan koulutus sekä halua kouluttautua kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjäksi. Kokemus teollisuuden LVISA- ja kylmätekniikasta luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työhön sekä tietoteknisiä taitoja. Englannin kielen taito luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kiinteistöautomaation kokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Veli Holma puh. +358 400 315487. Tavoitat hänen parhaiten 2.3 klo. 09:00 – 11:00 tai perjantaina 10.3 klo. 14:00 – 15:00.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 12.3.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.