Huoltoasentaja

Haemme Atrialle Nurmoon

HUOLTOASENTAJAA

Tehtävässäsi vastaat koneiden, laitteiden, järjestelmien sekä tuotantolaitoksen huollosta ja kunnossapidosta. Työ on vuorotyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan koulutusta. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön. Hallitset tietokoneen käytön perusteet ja myös englannin kielen taito on sinulle eduksi. Arvostamme S3-sähköpätevyyttä sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekniikan työnjohtaja Miska Hänninen, puh. 0408322416. Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 25.8.2019!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.