Huoltoasentaja Nurmon tuotantolaitokselle

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat koneiden, laitteiden, järjestelmien sekä tuotantolaitoksen huolloista ja kunnossapidosta. Työnkuvaasi kuuluvat myös laite- ja huoltodokumenttien ylläpito kunnossapitojärjestelmässä. Työ on vuorotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää tekniikan tuntemusta ja tietotekniikan perusosaamista. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on pitkäjänteinen ja järjestelmällinen ote työhön. Huomioit työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat. Arvostamme englannin kielen taitoa, S2/S3-sähköpätevyyttä, mekaanisen asennuksen hallintaa sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut, positiivisen työyhteisön, sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa tekniikan työsuunnittelija Petri Leppämäki, puh. 040 635 2467. Jos koet tehtävän omaksesi, hae viimeistään 29.8.2021!

Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.