Huoltoasentaja kiinteistövalvontaan

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atria-Tekniikkaan Nurmon kiinteistövalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

HUOLTOASENTAJAA

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöautomaatiolaitteiden ja osaltasi hyödykejakelujärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta. Työ on vuorotyötä. Lisäksi osallistut huoltopäivystykseen

Odotamme sinulta sähkö- tai automaatioalan koulutusta ja halua kouluttautua kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjäksi. Kokemus teollisuuden LVISA- ja kylmätekniikasta luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työhön sekä tietoteknisiä taitoja. Englannin kielen taito luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kiinteistöautomaation kokemusta ja S2 sähköpätevyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Pasi Viljakainen puh. 040 593 2825. Jos kiinnostuit, hae osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 20.9.2020!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.