Huoltoasentaja

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atria-Tekniikkaan Nurmon kiinteistövalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huoltoasentajaa.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöautomaatiolaitteiden ja osaltasi hyödykejakelujärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta sekä osallistut huoltopäivystykseen. Työ on vuorotyötä ja työ alkaa elokuussa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on sähkö- tai automaatioalan koulutus sekä halua kouluttautua kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjäksi. Kokemus teollisuuden LVISA- ja kylmätekniikasta luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työhön sekä tietoteknisiä taitoja. Englannin kielen taito luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kiinteistöautomaation kokemusta sekä S2 sähköpätevyyttä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Pasi Viljakainen puh. 040 593 2825.

Jos olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi viimeistään 16.5.2021. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.