Huoltoasentaja

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haemme Atrialle Nurmoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
HUOLTOASENTAJAA

Tehtävässäsi vastaat koneiden, laitteiden, järjestelmien sekä tuotantolaitoksen huollosta ja kunnossapidosta. Työ on vuorotyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Sinulla on perustaidot atk:ssa ja englannin kielessä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön. Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti ja haluat kehittyä. Työskentelytapasi on huolellinen ja turvallisuusnäkökohdat huomioon ottava. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekniikan työnjohtaja Antti Ojala, puh. 0407349808. Jos kiinnostuit, hae osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 13.9.2020!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.