Henkilöstön kehittämisasiantuntija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Seinäjoelle Nurmon tuotantolaitokselle henkilöstön kehittämisasiantuntijaa.

Millainen työ sinua odottaa? 

  • suunnittelet ja koordinoit henkilöstön koulutuksia sekä olet osa Atrian osaamisen kehittämisen tiimiä
  • saat vastuullesi Atrian verkko-oppimisympäristön, koordinoit verkkokurssityökalun käyttöä, luot kursseja ja toimit tukena verkkokurssien rakentamisessa
  • osallistut työnantajakuvan rakentamiseen ja oppilaitosyhteistyöhön HR:n työkavereiden kanssa
  • toimit osana Atrian HR-tiimiä ja teet yhteistyötä esimiesten sekä koko henkilöstön kanssa

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM, KM, tradenomi). Kokemus HR-tehtävistä sekä HR-järjestelmistä katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuutta sekä kykyä organisoida asioita itsenäisesti. Olet energinen, innostunut oppimaan uutta ja kehittämismyönteinen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän hyvän ruoan tekemisen parissa, osaavat kollegat, koko Atrian HR-tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä HRD-asiantuntijana.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tulevalta esimieheltäsi, henkilöstön kehittämispäällikkö Kaija Ketola-Annalalta, puh. 040 484 2158. Tavoitat Kaijan parhaiten tiistaina 12.10. klo 9-10 ja torstaina 14.10. klo 13-14 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 31.10.2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.