Hautomopäällikkö

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrialle siipikarjaliiketoimintaan hautomopäällikköä

Millainen työ sinua odottaa

Tehtävässäsi vastaat Atrian siipikarjatuotannon hautomon toiminnasta. Olet hautomotoiminnan aktiivinen kehittäjä. Sinulta onnistuu koko paletti toimintasuunnitelmista budjetointiin ja kehittämistoimien toteutukseen. Roolissasi päällikkönä toimit hautomon työntekijöiden esihenkilönä. Operatiiviset ja logistiset untuvikkotoimitukset Atrian teurastussuunnitelman mukaisesti kuuluvat vastuualueeseesi. Valvot ja huolehdit siipikarjahautomon hygieniasta ja untuvikkojen laadusta.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi tekniikan alalta ja olet kartuttanut työelämässä jo kokemusta jonkin verran. Esihenkilöroolissa päällikkönä olet kannustava, yhteistyökykyinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja. Viestintä- ja vuorovaikutustaidoillasi saat porukat pelaamaan kohti samaa maalia. Ammatillisten yhteistyöverkostojen rakentaminen on sinulle mieluista ja luontevaa. Viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomeksi ja englanniksi. Sinulla pysyy kiireessäkin langat käsissä – työotteesi on järjestelmällinen ja tavoitteellinen. Pidät haasteista.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana siipikarjaliiketoiminnan tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut. Työpaikkasi sijaitsee Seinäjoella.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa alkutuotantojohtaja Harri Rosenberg, puh. 040 580 2268. Tavoitat Harrin parhaiten 10.1 klo 15-18.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi sivuillamme mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.1.2023!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.