Hanketyöntekijä

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Atrian alkutuotannossa on käynnissä naudanlihantuotanto tiloille suunnattu nurmentuotannon ja laiduntamisen kehittämishanke Tuottava Nautatilan Nurmi.

Haussa hanketyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen

HANKETYÖNTEKIJÄ

Hanketyöntekijä vastaa ensisijaisesti kehittämishankkeen käytännön järjestelyistä ja toteutuksesta. Työtehtäviin kuuluu pienryhmien ja ryhmätilaisuuksien järjestelyistä ja hankeviestinnästä sekä yhteistyöstä muiden alueellisten hankkeiden kanssa vastaaminen.

Edellytämme hanketyöntekijältä maatalousalan koulutusta, esim. agrologi tai MMM. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, osaamista nurmiviljelystä, intoa emolehmä- ja naudanlihantuotannon kehittämiseen, rohkeutta tarttua kynään ja julkaista somessa sekä valmiutta matkustaa hankealueella (Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan ELY-keskusten alueet) ja muualla Suomessa. Osaaminen lihantuotannosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Marko Jokinen, p. 040 750 6182. Lähetä hakemuksesi sivulla www.atria.com/tyopaikat viimeistään 30.1.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.