Hanketyöntekijä

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme hanketyöntekijää Nautasuomi Oy:lle ja Osuuskunta Pohjolan Maidolle

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme hanketyöntekijää Nautasuomen ja Pohjolan Maidon yhteiseen kehittämishankkeeseen Menestyvä ja ilmastokestävä karjatalous (MIKA). Hankkeen tavoitteena on kehittää alueen karjatilojen kilpailukykyä talouden johtamisen keinoin sekä kotieläintuotannon ilmastokestävyyttä. Hanke kestää vuoden 2024 loppuun ja hanke toimii koko Pohjolan Maidon toimialueella.

Hanketyöntekijänä vastaat mm. kokemuspienryhmien organisoinnista ja toiminnasta sekä hankkeeseen liittyvästä raportoinnista. Kokemuspienryhmät toteutetaan yhdessä Nautasuomen asiakkuuspäälliköiden ja Pohjolan Maidon asiantuntijoiden kanssa. Hankkeessa toteutetaan kokemuspienryhmien lisäksi webinaareja, seminaareja ja kotimaan opintomatkoja.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta vahvaa kotieläintuotannon osaamista ja halua kehittää alueen maidon ja naudanlihan tuotantoa. Osaaminen kokemuspienryhmien ohjaamisessa, kotieläintuotannon ilmastovaikutusten hallinnassa sekä talouden johtamisessa on eduksi. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityöskentelyn ja verkostoitumisen taitoja. Toivomme sinulla olevan agronomin tai agrologin koulutus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle Nautasuomen ja Pohjolan Maidon organisaatioiden ja ihmisten vahvan tuen. Saat mielenkiintoisen näköalapaikan Pohjois-Suomen karjatalouden kehittämiseen yhdessä alueen karjatilojen kanssa ja mahdollisuuden kehittyä alan osaajana. Nautasuomi tarjoaa sinulle Atrian henkilöstöedut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nautasuomen aluepäällikkö Janne Kiljala puh. 0401793229, janne.kiljala@atria.com ja kehityspäällikkö Marko Jokinen puh. 0407506182 marko.jokinen@atria.com sekä Osuuskunta Pohjolan Maidon toimitusjohtaja Marko Puhto puh. 0503842676 marko.puhto@valio.fi.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi sivuillamme pikimmiten tai viimeistään 22.5.2022.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.