Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Nurmon tuotantoon

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ JOULUSESONKIIN

Tehtävässäsi toimit tuotannon eri tehtävissä, kuten esim. valmisruuassa, lihavalmisteella tai kinkkusuolaamossa. Töiden aloitusajankohta on loka-marraskuussa sopimuksen mukaan ja kesto n. 1 – 1,5 kk.

Edellytämme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja 18-vuoden ikää. Työ on kokoaikatyötä, joten jos olet opiskelija, ilmoitathan hakemuksellasi mistä lähtien ja mihin saakka pystyt tekemään töitä kokoaikaisesti (40 h/vko). Kokemus ja koulutus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tuotannon tehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kaikilta Atrialla työskenteleviltä vaadimme hygieniaosaamistodistuksen.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen. Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 1.11.2020! Teemme valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.