Bio- ja elintarviketekniikan insinööriopiskelijan työharjoittelu

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme nyt Atrialle bio- ja elintarviketekniikan insinööriopiskelijoita TYÖHARJOITTELUUN
tuotannon esimiestehtäviin, tuote- ja pakkauskehitykseen sekä laatuorganisaatioomme.

Teemme Atrialla yhteistyötä oppilaitosten kanssa, jonka myötä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa tutkintoon sisällytettäviä työharjoittelujaksoja, ja saamaan näin arvokasta työkokemusta jo opintojen aikana.

Työharjoittelu suoritetaan vuoden 2021 kevään aikana Nurmon tai Kauhajoen tuotantolaitoksella. Ohjatussa harjoittelussa pääset työskentelemään koulutusalaasi tiiviisti liittyvissä tehtävissä, jotka valmentavat monipuolisiin ja haastaviin asiantuntijatehtäviin.

Tarjoamme sinulle harjoittelun aikana tilaisuuden tuoda esiin innostuneisuutesi sekä halusi ja kykysi oppia, ja näin ollen hyvän mahdollisuuden jatkaa työntekoa Atrialla kesätöiden parissa harjoittelun päätyttyä. Voimme tarjota usein myös opinnäytetyöaiheen harjoittelun jatkeeksi. Harjoittelu on palkallista.

Hae paikkaa viimeistään 18.10.2020 osoitteessa www.atria.com/tyopaikat bio- ja elintarviketekniikan insinööri -harjoittelija -ilmoituksen kautta. Kerro hakemuksessasi, millaisista harjoittelutehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Haastattelut suoritetaan marraskuussa ja valinnoista ilmoitetaan jokaiselle hakijalle marraskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja harjoitteluun liittyen antaa rekrytointiasiantuntija Laura Peltotupa, puh. 010 3160 868.

Lue lisää ja hae!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa