BI Developer

Haussa vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle

BI Developer

Olet jo hankkinut kokemusta BI- kehittämisestä ja ylläpidosta, etkä pelkää tarttua tehtävään kuin tehtävään. Sinulle jokapäiväistä kauraa ovat mm. SSIS, SSAS, PowerBI, SQL, Visual Studio ja TFS.

TEHTÄVÄSSÄSI olet osa kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme, joka koostuu kovan tason BI-osaajista. Tiimimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoonkin liittyvissä tehtävissä. Työskentely on sekä itsenäistä että tiimityötä kulloisestakin tehtävästä ja tilanteesta riippuen. Tehtäviisi kuuluu myös järjestelmätoimittajien työn koordinointi, järjestelmien valvonta sekä niiden käytettävyyden varmistaminen.

ODOTAMME sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta (AMK tai korkeakoulutasoinen), positiivista asennetta ja halua tehdä parhaasi, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, analyyttistä tapaa käsitellä asioita, halua oppia uutta ja kehittää itseäsi sekä suomen ja englanninkielen taitoa

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön vahvassa kansainvälistyvässä elintarvikeyrityksessä, innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä kovemmaksi osaajaksi sekä ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä BI System Manager Seppo Rokkanen, puh 0500 430701.
Tavoitettavissa 14.2. klo 14:00-16:00 ja 18.2. klo 13:00-15:00. Tutustu ja hae paikkaan viimeistään 24.2.19.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.