BI Developer trainee

AtriaBI-tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Traineena pääset alusta alkaen työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien asioiden parissa sekä kehittämään teknistä ja liiketoiminnallista osaamistasi. Kokemuksen karttuessa tulet toimimaan sekä nimettyjen raportointijärjestelmien että eri projektien vastuuhenkilönä.

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa. SQL on sinulle tuttua ja olet mahdollisesti ehtinyt jo hankkimaan osaamista BI-välineistä. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti myös englanniksi. Työssäsi tarvitset analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä ongelmanratkaisuun.

Lue lisää ja hae 17.1.2021 mennessä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.