BI Developer Trainee

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme osaksi kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme vakituiseen työsuhteeseen BI DEVELOPER TRAINEETA

Millainen työ sinua odottaa?

AtriaBI-tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Traineena pääset alusta alkaen työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien töiden pariin kehittämään teknistä ja liiketoiminnallista osaamistasi. Kokemuksen karttuessa tulet toimimaan nimettyjen raportointijärjestelmien ja eri projektien vastuuhenkilönä.

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa. SQL on sinulle tuttua ja olet mahdollisesti ehtinyt jo hankkimaan osaamista BI-välineistä. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti myös englanniksi. Työssäsi tarvitset analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä ongelmanratkaisuun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi osaajaksi. Saat käyttöösi ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Seinäjoella. Atrialla on käytössä hybridityömalli

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja antaa tuleva esihenkilösi BI System Manager Seppo Rokkanen, puh. 0500 430701. Parhaiten tavoitat Sepon 19.9.2022 klo 14-16 ja 28.9.2022 klo 14-16.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää, joten hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 2.10.2022 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.