BI Developer Trainee

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme osaksi kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme kehittymishaluista BI DEVELOPER TRAINEETA

Millainen työ sinua odottaa?

AtriaBI-tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Traineena pääset alusta alkaen työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien asioiden parissa sekä kehittämään teknistä ja liiketoiminnallista osaamistasi. Kokemuksen karttuessa tulet toimimaan sekä nimettyjen raportointijärjestelmien että eri projektien vastuuhenkilönä.

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa. SQL on sinulle tuttua ja olet mahdollisesti ehtinyt jo hankkimaan osaamista BI-välineistä. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti myös englanniksi. Työssäsi tarvitset analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä ongelmanratkaisuun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi osaajaksi. Saat käyttöösi ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työpisteesi on Seinäjoella ja työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja antaa BI System Manager Seppo Rokkanen, puh. 0500 430701. Parhaiten tavoitet Sepon 11.2. klo 14-16 ja 15.2.14-16 välillä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa osoitteessa www.atria.com/tyopaikat viimeistään 28.2.2022.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.