BI developer

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.

Haussa vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Seinäjoelle

BI DEVELOPER

TEHTÄVÄSSÄSI olet osa kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoonkin liittyvissä tehtävissä. Työskentely on sekä itsenäistä että tiimityötä kulloisestakin tehtävästä ja tilanteesta riippuen.

ODOTAMME sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa, positiivista asennetta ja halua tehdä parhaasi, ongelmanratkaisukykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, analyyttistä tapaa käsitellä asioita, halua oppia uutta, kehittää itseäsi ja lisäksi suomen ja englanninkielen taitoa. Olet jo hankkinut kokemusta BI- kehittämisestä ja ylläpidosta. Sinulle SQL on tuttua ja eduksesi katsomme osaamisesi MS BI -välineistä.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön vahvassa kansainvälistyvässä elintarvikeyrityksessä, innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä kovemmaksi osaajaksi sekä ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä BI System Manager Seppo Rokkanen, p. 0500 430701 (vko 3 ma klo 13-15, vko 4 pe klo 13-15, vko 5 to klo 13-15). Tutustu ja hae paikkaan viimeistään 31.1.20 atria.com/tyopaikat.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.