BI DEVELOPER

Innostuneet ihmiset, laadukas arjen tekeminen ja halutuimmat brändit siivittävät yrityksemme menestystä.

Haussa vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Seinäjoelle

BI DEVELOPER

Olet osa kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoonkin liittyvissä tehtävissä. Työskentely on sekä itsenäistä että tiimityötä kulloisestakin tehtävästä ja tilanteesta riippuen.

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta (AMK- tai korkeakoulutasoinen), positiivista asennetta ja halua tehdä parhaasi, ongelmanratkaisukykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, analyyttistä tapaa käsitellä asioita, halua oppia uutta, kehittää itseäsi ja lisäksi suomen ja englanninkielen taitoa. Olet jo hankkinut kokemusta BI-kehittämisestä ja ylläpidosta. SQL on sinulle tuttua ja eduksesi katsomme osaamisesi MS BI -välineistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön vahvassa kansainvälistyvässä elintarvikeyrityksessä, innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä kovemmaksi osaajaksi sekä ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja voi kysyä BI System Manager Seppo Rokkaselta, puh. 0500 430 701.

Tutustu ja hae paikkaan viimeistään 10.3.2019 atria.com/tyopaikat.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.