Automaatioasiantuntija

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atria Suomen tietohallintoon vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIOASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi olet osa tietohallinnon automaatiotiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä kaikkien Atria Suomen tuotanto-osastojen kanssa. Päätoimipaikkasi on Atrian Nurmon tuotantolaitoksella. Tehtäviisi kuuluu kunnossapidon ja tuotannon tukeminen automaation kehittämisessä ja ylläpidossa. Olet mukana investointi- ja kehityshankkeiden toteutuksessa ja päivittäisessä kunnossapitotoiminnassa varmistaen liitettävyyden ja toiminnan jatkuvuuden automaation osalta yhdessä muiden organisaatioiden kanssa.

Olet automaatioinsinööri tai omaat vastaavat taidot. Vahva PLC tai robotiikkaohjelmointitaito sekä sähkökuvien lukutaito on edellytyksenä työssä menestymiselle. Arvostamme myös ymmärrystä konenäkö-, tietokanta- ja tietoliikenneasioista. Sinulla on kokemusta teollisuuden automaatioprojektien eri vaiheista, automaatiojärjestelmistä ja niiden kunnossapidosta.

Sinulla on intoa oppia uutta ja kyky omaksua monimutkaisia järjestelmäkokonaisuuksia. Nautit ongelmanratkaisusta ja edistät asioita järjestelmällisesti kohti tavoitetta. Proaktiivinen ja vastuullinen asenne on hyvä lähtökohta työssäsi menestymiselle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan korkean teknologian ympäristöstä Atrian IT- ja OT- järjestelmien parissa, ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä sekä ison talon edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa automaatioinsinööri Pasi Marttila, puh. 0440622714. Hae tehtävään osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 11.9.2020. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.