Viestintä- ja markkinointiasiantuntija

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 500 työntekijää ja autamme päivittäin 3 500 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”

Haemme nyt vakituiseen ja monipuoliseen tehtävään digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa tukipalvelutiimiin Seinäjoelle

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Lisätietoja: Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa viestintäjohtaja Johanna Norrena 14.1. kello 15-16 sekä 17.1. kello 9-12 numerossa 040 573 4007.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa