Viestinnän asiantuntija

Arjessa Oy on marraskuussa 2010 perustettu Arjessa Yhtiöiden emoyhtiö. Konsernin palveluliiketoiminnan johto- ja tukipalvelut toimii Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia.

Haemme tukipalvelutiimiin Seinäjoelle

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittyä edelleen. Pääset työskentelemään innostuneessa työyhteisössä, jossa mikään haaste ei ole liian suuri löytääksemme siihen ratkaisun. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Työssäsi vastaat monipuolisesta sisällöntuotannosta sisäisiin ja ulkoisiin kanaviimme. Autat kehittämään tekemistämme: tunnistat kiinnostavia aiheita ja toteutat niistä puhuttelevia kokonaisuuksia. Toivomme sinusta myös vahvistusta sometiimiimme sekä intra- ja internetsivujen kehittämiseen. Roolisi rakentuu vahvuuksiesi mukaisesti.

Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Työskentelymme perustana tukipalvelutiimeissä on palvella, auttaa ja tukea äärimmäisen arvokasta asiakastyötä tekeviä työkavereitamme ja mahdollistaa näin osaltamme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut asiakkaillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (alempi/ylempi korkeakoulututkinto, esim. viestintä/journalistiikka/markkinointi), terävää ajattelua, hyvää kirjallista ilmaisua, some-osaamista sekä itseohjautuvuutta ja tekemisen meininkiä. Ennen kaikkea tarvitset kiinnostusta ja intoa toteuttaa monipuolista viestintää sekä valmiuden matkustaa.

Arvostamme valokuvaus- ja videointitaitoa, kokemusta markkinoinnin automaatiosta ja hyvää englanninkielen osaamista. Digiosaaminen, kokemus vastuullisuusviestinnästä sekä sosiaalialan tuntemus ovat etuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 29.3. klo 9-11 ja ke 3.4. klo 15-17 viestintäjohtaja Johanna Norrena, p. 040 5734 007.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi 7.4.2019 mennessä sähköisen lomakkeen kautta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Arjessa on kasvava sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluita ympäri Suomen. Arjessa muodostuu tiiviissä yhteistyössä toimivista palveluyksiköistä, joiden toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Elämme lähellä ihmistä ja perheen arkea. Haluamme auttaa aidosti, ratkaisemme vaikeat asiat yhdessä ja rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta. Siksi olemme Arjessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.